Artistul


Artistul
Sunt un artist profesionist multidisciplinar cu o experiență de peste 20 de ani în crearea proiectelor artistice la scară mică sau mare. Printre proiecte se numără pictură pe pânză și pe alte tipuri de suporturi, decoruri și costume pentru spectacole și evenimente private, aranjamente interioare, filme de scurt metraj, cursuri nonformale în domeniul artelor, că și artist vizual, dar și că producător artistic.
Misiunea mea este de a-mi împărtăși bucuria darului primit, iar artele vizuale îmi înlesnesc acest lucru. Îmi plac culorile vii și contrastele care izvorăsc din bucuria și plenitudinea vieții trăite, dar și culorile pastelate care exprimă liniștea, calmul și pacea.
Liceul de arte plastice mi-a fost o vastă bibliotecă, dar studiile superioare și cursurile urmate suplimentar in domeniul artelor m-au plonjat în lumea filmului, a teatrului și a televiziunii, unde am învățat meserie, artă și să-mi depășesc limitele zi după zi. Cursurile și atelierele de spiritualitate m-au ajutat să mă eliberez de stereotipurile artistice, să captez, să descifrez și să traduc în materie numai ceea ce văd cu sufletul. Temele mele preferate sunt îngerii, maternitatea și oamenii.
Susțin ateliere de creatie (pentru copii si adulti) unde oameni inocenți în zona artistică sunt chemați să-și iasă din zona de confort și să descopere lumea mare și plina de emotii. Încerc să ajut oamenii să-și exprime trăirile, să nu le înghesuie si să le ascundă în colțurile inimilor. Atelierele de grup pentru adulti „Terapie prin Arta, terapie pentru suflet”, sunt dedicate celor ce caută calea către “sursă”, în afara și în sinea lor, pentru a dezvolta ceea ce este lumină, bucurie, iubire în fiecare.
„Dintre spectacole și filme, costume și decoruri, fotografii și cărți, machete și tablouri, expoziții și călătorii, vă invit să exprimentați oaza sufletelor voastre: Arta!”